Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Geert Wilders Lanceert: Fitna

Nieuws
29-03-2008 | 23:57:13
Reageren

In het binnen en buitenland word de nieuwe film van Geert Wilders veel besproken. Het was nog niet eens bekend of de film er aan zou gaan komen of de eerste speculaties deden de ronden al... Eigenlijk best vreemd voor een kort filmpje van 16 minuten en de hele wereld staat in rep en roer...

Het blijkt als weer dat het in onze aard te zit of zo, want voor er plannen zijn dat ze aangevallen worden, staan ze in de verdediging. In november of december was het bekend het filmpje van Geert Wilders er aan zou komen, zelfs in de laatste weken was het nog geheim wat er getoond zal gaan worden.

Zelf ben ik wel van mening dat we leven in een wereld van vrijheid van meningsuiting en ik geloof alleen het gene wat ik ziet. Niet dat ik tegen de Islam bent of wat dan ook! Aangezien ik de koran nog nooit hebt willen hoeven en ga lezen zal ik nooit achter de waarheid komen wat er echt in staat, maar wat ik me wel afvraag is waarom (terroristische) mensen de Koran gebruiken om de westerse wereld uit proberen te moorden en dit alles goed te praten met de koran?

Eigenlijk kan ik mij ook wel weer heel goed voorstellen dat er mensen zijn zoals de heer Wilders, zij proberen zich afzetten tegen mensen die zich volledig aan de koran houden. Misschien komt het ook wel door dat er in Nederland en andere westerse landen het gevoel word gecreëerd word dat zolang je je maar aan de koran vast houd, houd de moslim het hand boven het graf. in Irak is het een zooitje, okay het is het oorlogsspel van Amerika, maar in Afghanistan zitten voornamelijk de Europeanen. Maar is er ook hulp vanuit de moslims gemeenschap om terrorisme te voorkomen? Ik heb nog nooit een Nederlander zien lopen die vanuit zijn geloof zich zelf opblies, maar een moslim... daar hebben we er wel genoeg van  gezien.

Op het moment denk ik er best over dat het filmpje dat Wilders gepubliceerd heeft zich zal laten afwenden op de wereld bevolking, op het moment dat deze gepubliceerd word blijkt dat hier (terecht) met afschuw op word gereageerd, maar we moeten wel wezen de kranten koppen door de jaren heen liegen er niet om!

Maar misschien moeten we de boodschap gebruiken om te zorgen dat we geen mensen meer hebben in de toekomst die een verkeerd beeld uit willen brengen van de koran.

Get the Flash Player to see this player.
 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1626x bekeken

geschreven door: Alexander