Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Dan maar een Nissan Almera

Nieuws
18-03-2008 | 19:43:16
Reageren

Na eind vorige week zonder auto te zitten, najah op papier wel alleen die staat nu in een hoekje te huilen bij de garagebedrijf, ben ik deze week al weer bezig geweest om te kijken naar een nieuwe auto.

Gisteren was er een Nissan Almera binnengekomen bij de garage, dus 's avonds nog eventjes snel langs gereden met de auto van die ouwe heer.

en kijken of het wat was en of er nog meer leuks tussen zat. Jammer was dat ik niet binnenkon kijken om dat ze dicht waren, maar buiten stonden nog wat leuke renaultjes en fordjes. Er stond zelfs een Jeep Grand Cherokee, maar die vielt net iets buiten me budget. misschien dat het wel gelukt zou zijn maar denk niet dat ik hem op langere termijn zou kunnen betalen.

Dus vnadaag ben ik samen met de oudjes en Dennis terug gegaan en heb ik een rondje richting Spakenburg en terug met die nissan Almera gereden en weer terug. Naast dat ik een rond je ben weze rijden heeft Dennis ook zijn auto uit gekozen.... Hij het zelfde rondje gereden met een FIAT Stilo.

Eenmaal terug zijn we eventjes weze praten over de prijzen, Dennis heeft gelijk zijn auto ingerolen voor die stilo en die Nissan werd gereed gemaakt om deze morgen af te kunnen leveren. (moet toch weer een beetje vervoer hebben toch )

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1205x bekeken

geschreven door: Alexander