Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Even apeldoorn bellen

Nieuws
17-03-2008 | 07:30:53
Reageren

Even Apeldoorn bellehmm eventjes voor werkgever naar een klant toe in Zeist... normaal vind ik het niet zo heel erug, maar afgelopen vrijdag kwam ik terug zonder auto. Op de terug weg van een klant reed ik terug naar mijn werkplaats toe in Soesterberg.

Voordat ik de snelweg bij Zeist kan bereiken, heeft mijn voorganger een onverwachte noodstop gemaakt, waardoor ik zelf ook in de ankers moest gaan  om te proberen om tot stilstand te komen.

Tjah dit stond ook voor me wat op de rem trapteTot stilstand kwamen we alle bij, maar zij stond gelijk stil en mijn auto stond stil ... met haar trekhaak in mijn bumper. Dus al met al mocht ik weer zeer gelukkig zijn dat er een vrouw voor me reed. Een vrouw met ballen zou ik niet zeggen, maar wel een vrouw met een auto ... deze dame reed zelf in een Land Rover Discovery dus het was groot log en zo ding kan ook tot stilstand komen.

Gelukkig had haar auto niets,maar wat wil je met zo bak.. maar mijn auto is gewoon helemaal total los.

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1181x bekeken

geschreven door: Alexander


kevichill
Lid

Re: Even apeldoorn bellen Citeer dit bericht
avatar van kevichill

had je een auto dan hahahaha :P

Alexander
Admin

Re: Re: Even apeldoorn bellen Citeer dit bericht
avatar van Alexander


kevichill:

had je een auto dan hahahaha :P

mwa pas een jaartje of eeh 6...

Ik had eerst een Peugot 205, maarre deze heb ik toen in geruild ook omdat ik schade had gereden (eigenlijk 2x), daarna had ik een Rover 214.. die ging tijdens mijn stage naar zijn schrootje omdat mijn koelvloeistof er net zo hard weer uit spoot als dat het er in ging. Vervolgens had ik een Nissan 100 nx gekocht omdat ik toch weer wat moest en had mijn stage in Hilversum. Die 100 nx heb ik zo jaartje of 2 terug in geruild voor de Mazda 626 die ik tot vandaag officieel in bezit had.

Trouwens volgende auto gaat een Nissan Almera worden, dus dan weet je dat ook vast