Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Bowlen met Kwantum

Nieuws, Kwantum
20-01-2008 | 22:09:05
Reageren

Ondanks dat het personeelsavondje in het teken stond van het afscheid voor Sanne Zeijderveld, was het zeker een geslaagde avond. Natuurlijk moest er voor wat mensen gewerkt worden, dus eenmaal klaar te zijn op het werk naar huis toe en omkleden, terug naar het filiaal om wat mensen op te halen en zo door naar Bowlingbaan Overhees in Soest.

Eenmaal aangekomen heeft de man die bij het interieur van Kwantum Soesterberg hoort, ons opgevangen. Nadat de eerste drankjes waren besteld , kwam de rest langzamerhand het bowlingcentrum binnen druppelen.
Nadat iedereen binnen was, konden we eindelijk aan tafel. (okay op Jolanda na, die kwan via Groningen en zo over Maastricht aan bij Bowlingcenter Overhees ;), maar we waren blij dat zij ook eindelijk aanwezig was). Met veel gezelschap en een goede maaltijd hebben we aan tafel gezeten. Youri had voor Sanne nog een afscheidspresentje, iets met een blauwe string en de dames van de tweede tafel hielden zich zelf bezig met het maken van de smeerboter "van alles wat".

Nadat we allemaal heerlijk gegeten hadden, stonden we te popelen om naar de bowlingbaan te kunnen gaan. Als eerste konden we de lakschoentjes uit de kast halen en hebben we ons allen sierlijk vermaakt. Zelfs de sfeer was op de avond niets anders dan harstikke goed. Voor mijn gevoel waren we een gehele groep, iedereen die met elkaar bezig was en met veel plezier. Daarnaast zullen de meeste mensen op zo avond als dit je collega's echt leren kennen ;).

Zo vind je Chris en Sanne terug in het jassen hok, okay hier laat ik me voor de rest maar niet over uit, Youri die door elke poortjes de bal gespeeld krijgt, Robin die zelf nog verbaasd was en zich zelf goed vond spelen. Tenslotte waren de dames aan de andere kant foto schuw. Door de avond heen hebben Angela, Sanne en ik nog foto's gemaakt en zullen we die zo spoedig mogelijk op de website plaatsen.

Voor de geïntereseerde zijn hieronder nog de scores terug te vinden. Op de eerste plaats is geëindigd: Michel van de Bunt (115 punten), de tweede plek die niet ver daar onder staat Youri van den Dijssel (111 punten) en op de derde plaats staat  Robin Koele (87 punten).

Je kunt natuurlijk ook het hele overzicht bekijken, druk Hier om deze te openen.

Inmiddels zijn alle bij binnen, deze staat natuurlijk in het fotoboek op Kwantum.nightking.nl).

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1913x bekeken

geschreven door: Alexander