Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Steengrillen en bowlen

Foto's
22-11-2007 | 12:48:23
Reageren

Aj het was me het weekend je wel weer, je zal maar afgelopen weekend met de familie Rink mee moeten gaan om te gaan steengrillen en te bowlen. Het zijn net 10 gekken die uit Zon en Schild vandaan komen alleen erger... 

 

Nadat we wekenlang al niet veel meer hadden gedaan met de nichtjes en neefjes onder elkaar leekt het wel een goed idee om met ze alle naar Soest te gaan. Najah niets mis mee dachten we ... bowlen konden die bijna bejaarde mensen toch niet en ze zullen wel lekker rustig zijn...

Maar niets bleek minder waar te zijn tijdens het eten gieren, brullen en een hoop lol met ze alle. Moet wel zeggen het aangetrouwde vriendje van me nichtje dat is ook de voornamelijk de gangmaker, als hij eenmaal op dreef is ... is de rest niet meer te stoppen.

Nadat we eenmaal al het vlees wat op de tafel lag op hadden en alle vleesware benoemd hadden zijn we verkast van de eettafel richting bowling aan. eerst mochten onze schoentjes uit en van die rode tapdans schoentjes aan trekken. Samen met Mickel zijn we vast gaan voor drinken en de baan vast wezen verkennen, gelukkig was het uitzicht niet slecht ;) Na wat links en rechts om ons heen te trekken schoof zo langzamerhand de rest van de familie aan om op onze beurt te wachten.

Nou daar gingen we hoor, de familie Rink de baan op... In het begin was het natuurlijk eventjes weer wennen, laatste keer was voor mij ook zo eeh jaar of 10 geleden. Al met al hebben we een leuke avond van gemaakt met wat bitterballen en nog een beetje bier.... of wat fris voor de gene die mochten gaan rijden.

Nah laat ik me maar niet al te veel uit over de scores, ben blij dat ik dat ik daar neit al te veel over hebt gezien. Maar we speelden op 2 banen de bijna bejaarde familie leden, Mijn ouders en tante en oom. Tegen mij  en Dennis de Nichtjes en de twee aangetrouwde aanhang..... Een ding vermoed ik wel ... onze baan liep schuin af ;)

Voor alle foto's van deze avond kan je kijken in onze fotoalbum!

 
 
 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1093x bekeken

geschreven door: Alexander


sannie

Re: Steengrillen en bowlen Citeer dit bericht
avatar van sannie

Jullie baan was net zo recht als die van het bejaarde team, maar wij waren veel beter. lekker puh.

Bejaarde tante.

Re: Steengrillen en bowlen Citeer dit bericht
avatar van Bejaarde tante.

Wij kunnen beter met ballen gooien als de, jonkies. omdat we meer ervaring hebben opgebouwd. Daar heb je niet van terug he.

Jonkie Alexander

Re: Steengrillen en bowlen Citeer dit bericht
avatar van Jonkie Alexander

Najah meer ervaring ... als jullie dames nou een echte kerel aan de haak geslagen hadden dan had je pas ervaring ;)