Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Nieuwe versie Windows Mobile 6

Mobiele telefoon
15-11-2007 | 18:05:47
Reageren

voor de gebruikers van HTC is er welbelovend nieuws, begin van het jaar hadden ze het al aangekondigd, dat er voor iedereen die een HTC toestel heeft gratis en voor niets Windows Mobile 6 er op kunnen zetten. Eigenlijk doormiddel van een simpel bestandje zet deze je hele toestel om van WM5 naar WM6.

Op de website van HTC.com kan je deze downloaden. Nu net heb ik het nogmaals na gekekeken, bij de europese website bevind zich nog steeds de fout dat er geen gegevens beschikbaar zijn.

Maar niet getreurd de Nederlandse versie van WM6 staat op HTC.com onder support en in het linker menu kan je de keuze maken van je telefoon en na inloggen kan je deze downloaden onder Phone Software Updates.

Installatie is eignelijk ook niet echt zo heelmoeilijk. Als eerste mag je de software downloaden, wm6 is zo ongeveer 50 mb. Onder tussen kan je nog heel eventjes snel kijken wat er nog van je telefoon opgeslagen mag worden op je opslagekaart of op je pc.Tegen de tijd dat je pc klaar is met downloaden van WM6 kan je deze instaleleren op je telefoon. eigenlijk gewoon appeltje eitje.

De installatie duurt ongeveer 10 tot 15 minuten maar dan heb je wel met de vernieuwde uiterlijk van Windows Mobile 6. Inmiddels heb ik deze er nu een kleine week op mijn telefoon staan, wat mij het meeste opviel was dat het lijkt nog wel veel op Windows Mobile 5. De vernieuwingen zitten zich voornamelijk in dat er wat gespeelt is met Glossie op je start balk en Windows Live Messenger zit hier standaard in.

Ik heb zelf de HTC P3300, helaas daar zit er voor dit type telefoon niet de extra functie in zoals de Cubes en TouchFlo. (dit is het zwart achtige achtergrond met die grote klok op de voorgrond en dat je doormiddel van links en rechts schuivend door je telefoon heen kan bladeren).

 

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1275x bekeken

geschreven door: Alexander