Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Uitzwaaien en vliegen maar

Taiwan
03-09-2007 | 11:57:58
Reageren

Terwijl ik dit schrijf, zit ik al eventjes lang en breed mijn stoel te verwarmen. Naast mij zit Dennis gezellig met onze nieuwe aanwinst te spelen.

Vanmorge. lekker op tijd opgestaan, de laatste dingetjes in gepakt (ben natuurlijk m'n slippers vergeten... Maar goed). Rond half 10 zijn we op het station gezet en hebben pa en ma ons uitgezwaaid.

Gezellig in de trein naar Schiphol, we hadden onderweg ook nog gezelschap van Dennis zijn vriendin der moeder. De heenweg verliep voorspoedig. We liepen Schiphol Plaza over om daar de koffers te laten verzegelen, daarna mochten we gaan inchecken bij de incheckbalie.

Aangezien we aan de vroege kant waren, hebben we nog op Schiphol Plaza bij de Burger King gegeten en hebben buiten van het zonnetje genoten. Daarna was het wandelen richting de gates. Ja, zelfs wij mochten doorlopen langs de douane ;). We werden niet eens gefouilleerd... Ik vond het eigenlijk best wel jammer, er liep er maar één blonde dame waardoor ik gefouilleerd wilde worden maar goed was maar een idee...

Eindelijk het vliegtuig mogen aanschouwen, nadat businessclass zat mochten wij er in. Nadat iedereen zat en de riemen om hadden was het eigenlijk alleen nog maar naar de opstartbaan en weg met die banaan, helaas was dat toch eventjes niet dus... Er brande een ROOD lampje, waarschijnlijk was het niets ernstig, maar we moesten terug naar de gate. Tja als het om moter pech zou gaan dan lijkt het mij ook minder prettig. (Kunnen wij ook even Apeldoorn bellen)?

Nadat ze de motor gefixed hadden was het zover, eindelijk om 16:43 kwamen we met de wieltjes van de grond. Aangezien het vliegen alleen pas echt leuk is als je naar buiten mocht kijken maar zo feest was het niet. Enige leuke film die er draaide, is Ocean 13. Voor de rest draaiden er propaganda filmpjes en onzinnig leed vermaak die niet eens leuk was. Tijdens de vlucht werd wel netjes bijgehouden waarover we vlogen. Voor de geïntereseerden: Deutschland, Polen, Tsjechië, Land boven Turkije, en zo verder richting China.

In Bangkok was onze eerste landing van deze reis. Tegen eerdere mededelingen in moest iedereen van boord en voor de gene die door reisde moesten opnieuw langs een controle post in Bangkok. Tijdens het zoeken en wachten leerden wij een meid kennen die na aankomst in Tapei, doorreist naar Australië.

Eenmaal uitgewacht, konden met alle anderen naar Taiwan vertrekken. Rond de klok van half 10 ging het vliegtuig de lucht in, met een andere piloot (was te merken ook) en een nieuwe crew. Reis ging redelijk, vond alleen dat ik redelijk had gezeten. Op een gegeven moment wisten we geen houding meer te houden.

Maar al met al sloegen de wielen van het vliegtuig om 14:25. Vanuit het vliegtuig het gebouw en met een shuttle trein naar de douane. Papiertjes invullen en we konden de koffers pakken. Eenmaal buiten de aankomsthal,stond de taxichauffeur met naam op een bord ons op te wachten. Dankzij hem kwamen we op onze eerste eindbestemming. Caroline kwam ons ophalen vanaf de taxi, daarna zijn we met ze 3e naar boven gegaan in hun knusse woninkje. Het is natuurlijk heel wat anders dan bij ons, voornamelijk kleiner. Maar op zich wel fijn.

We gingen met alle uitwonende zusters uit eten, dus het werd oeffenen met de stokjes :/ maar al met al is het ons toch nog gelukt om destukjes heel te houden en het bordje leeg te krijgen. Het eten bestand voor ons voornamelijk uit rijst en varkens vlees, verder dan dat wil ik voor lopig maar even niet doen, soms wat proeven kan geen kwaad. Alleen heb ik geen zin om straks ziek op bed te liggen of zo.

Na het eten reden we met Jerry en Ariel (dit zijn hun westernsenamen) om onze koffers naar hun huis te brengen, aangezien dennis best wel lang is hebben ze gevraagd of we bij hun wilde slapen. Al met al is dat natuurlijk geen probleem, gaat mij er op het moment alleen nog om dat ik maar kan slapen. Vervolgens ging de reis gelijk door naar een Hot Spring, eigenlijk is het niets anders dan een kuuroort.  Daar hebben we lekker mogen uitrusten van de heen reis en mogen genieten van het water. WARM water uit natuurlijke bron.

Voor ons is de dag nu wel zo beetje voorbij, strakkies gaan we lekker slaapje doen en zullen we ons van de week weer melden. Groetjes aan allen.

Kleine update: er staan inmiddels foto's in het fotoalbum op de website

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1323x bekeken

geschreven door: Alexander


de buurman jan

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van de buurman jan

jullie verslag gelezen Marie en ik wensen jullie een goede en prettige vakantie BaaAY

Alexander
Admin

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Alexander

Tja, fijne vakantie. Ik ga je site is even lekker omgooien, en zorg dat hij nog beter gaat werken dan ooit! Bbcode systeem is al bijna klaar. Dus geen fck editor. Dus veiliger... En ge kent het spreek word: Wanneer de kat van huis is, gaan de muizen spelen. Zoals nu gaat gebeuren.

pa en ma

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van pa en ma

pa zegt; ik hoop dat jullie een prettige vakantie hebt .Jullie mag het best weten ik heb een traantje laten lope we missen je nu al geniet maar

Francisca

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Francisca

eej neefies, klinkt leuk!! veel plezier daaro en pas goed op jezelf en elkaar. groetjes Francisca

Alexander
Admin

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Alexander

Hey nichtje, bedankt voor je bezoek aan de website. jah zal zeker goed op hem passen, andersom gebeurd het ook. en vanaf de familie waar we zitten zal het ook aardig gebeuren. and @alexander: ondanks dat de kat van huis is kijkt deze toe op wat er nu op internet staat ;)

gerda ledder

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van gerda ledder

ik heb je verslag gelezen en zal deze ook aan oma laten zien. Ben je je jetlag al kwijt of is dat meegevallen. Verder de groetjes en veel plezier en we blijven volgen.

Alexander
Admin

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Alexander

een jetlag hebben we niet echt gehad maar kan nog steeds niet echt wennen aan die nieuwe tijd, onze biologischetijd is namelijk nog niet omgeschakeld... Als oma het verslag laat lezen doe der maar de groetjes gelijk, trouwens ook de groeten aan iedereen

Alex
Lid

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Alex

En de groeten terug mr rink. Ik hoop natuurlijk dat je het na je zin hebt! Hier gaat tot nu toe alles goed, enkel we missen je wel :P Maja ik ga naar school. Ik zie je weer he.

Kevichill
Lid

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Kevichill

Zo hallo .. en ik maar denken dat ik wel de eerste zou zijn die dit zou lezen whhaha maarja Alex leuke verslag :P zo te merken heb je weer lekker zitten geilen op de duane meid bij Schiphol he ... Nog een fijne Reis Trip of vakantie daar en kom heel terug eet niet te veel dalijk zit je met voedselvergiftiging en dan moet ik nog langer wachten op iemand waar ik snacht tegen kan zeiken .. Het gaat je goed ( hoop ik (A) ) Groetjes Kevin :D ;)

pa en ma

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van pa en ma

de foto,s zijn mooi gemaakt vind Dennis het ook leuk al wat gewend aan tijd verschil zeker heet he .hier regent het en is koud nikss aan .groetjes daar.

Petra

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van Petra

He neeffies, Leuk om zo te lezen wat jullie allemaal beleven. Ben blij dat, buiten de vertreging om, de vlucht verder goed is gegaan. Veel plezier. Groetjes Pieter, Petra en Joost

carol

Re: Uitzwaaien en vliegen maar Citeer dit bericht
avatar van carol

it's long time didn't see u guys!! that's first time meet u after 2 years ago. for me..i am not much different.but this two guys ...they growing to be a man now.in the good way.very nice to see them again.and we going to hot spring/~~we likes to go there after work or in the winter..but in summer too..cuz it always can make body more relax.