Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Teeuwen in de pijnbank van de hoofddoekjes

Onzin
01-09-2007 | 13:08:39
Reageren

De Meiden van Halal, wie kent ze niet. (Ik ken dus niet ) .. De wandelende NPS-hoofddoeken blijken dus al tijden de verboden te onderzoeken die de Nederlandse samenleving heet, en niets is Allah's brutaaltjes daarbij te dol. Voor het eenmalige discussieprogramma Bimbo's en Burka's hadden ze dan ook een ontmoeting gepland met niemand minder dan Hans Teeuwen.

Het mediterraan-gereformeerde damestrio was zwaar beledigd door Teeuwens opmerking. Want Halal-meisjes pijpen niet. En daarom moest Teeuwen op de pijnbank voor een fikse verbale schrobbering. Daarnaast bleken de meiden eerder niet tegen te kunnen van de lofzang op de vrijheid van meningsuiting.

Het leverde een stukje historische televisie op. Moraal van zijn verhaal: lachen is leuk en religie moet altijd geridiculiseerd kunnen worden. Dat wisten wij al, maar de stamelende meisjes van Halal overuidelijk niet. Kom er maar in Hans: 'Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.' Enfin, klapt u HIERRR zelf maar even mee.

Bron geenstijl.nl

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1199x bekeken

geschreven door: Alexander