Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Het aftellen is begonnen...

Taiwan
31-08-2007 | 23:50:21
Reageren

Jah jah nog eventjes en dan is het zo ver, we zijn al bezig met het inpakken van de laatste dingentjes, vandaag de laatste dingen op het werk achter gelaten en na de laatste keer afsluiten de sleutels overhandigd aan de volgende. Morgen ga ik als eerste beginnen met de koffers inpakken en de laatste dingen bij elkaar sprokkelen.

Morgen word het niet zo hele bijzondere dag, maar al met al zullen de laatste zaken in orde gebracht moeten worden... papierwerk voor zondag klaar leggen en de nieuwe fotoalbum afproberen te maken.

Eigenlijk heb ik niet zo heel veel te vertellen vandaag, maar de eerst volgende item zal plaats vinden op zondag voor jullie waarschijnlijk maandag als ik aangekomen ben ik Taiwan... Als ik de vliegreis eerst maar is overleeft ... :P

Enige wat ik jullie kan melden is dat jullie als jullie het willen de website in de gaten kunnen houden... tijdens mijn vakantie zal ik nog het een en ander uit schrijven op de website en als het mee zit zal ik ook nog foto's gaan plaatsen als de nieuwe fotoboek online staat.

Nou de groeten allemaal, hou van jullie allen en tot na de vakantie en tijdens de vakantie zal ik de reacties lezen die je kan plaatsen onder de nieuws berichten (druk op reageren).

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1142x bekeken

geschreven door: Alexander


pappa

Re: Het aftellen is begonnen... Citeer dit bericht
avatar van pappa

zondag 2 september : om 10 uur met de trein naar schiphol de reis kan beginnen ze zullen om 14,45 vertrekken maar het liep uit voor ze toen belde oma Gerbracht.op het is geanuleerd. pa de zenuwe dus Petra gebeld die vondt het ook raar dus heb ik schiphol gebeld toen hoorde we dat jullie om 16.29 zijn vertrokken gelukkigmaar zy hij, wat zullen ze morgen moe zijn daar maar in iedergeval wensen we jullie toch een mooie tyd daar. groeten aan Caroline van pa en ma

Alexander
Admin

Re: Het aftellen is begonnen... Citeer dit bericht
avatar van Alexander

Heb inmiddels de groeten gedaan aan caroline en der familie, het is HEEEET hier en moet echt erug wennen hier. met al met al zijn we er!