Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Jah en toen was je 25...

Nieuws
23-08-2007 | 23:56:02
Reageren

Inmiddels zijn we weer een klein weekje verder, maar ik kan nog niet echt zeggen dat ik me 25 jaar voel ... Niet dat ik wil me wil realiseren, inmiddels zit ik op een kwart zit van me leven.... Al gaat het leven vliegensvlug voorbij... Druk hier om naar de foto's van me verjaardag te gaan.

Mwa niet dat er zo veel gedronken is maar toch vond hem leuk gevonden ;)

Op 19 augustus was het dus zo ver, mocht weer is verjaren... je verjaardag vieren is leuk, maar ze beginnen altijd 2 weken van te voren te vragen wat wil je hebben en dan op de dag vanvandaag zou ik nog niets leuks weten.Vuurkorf

Als het gaat om het verjaren zelf heb ik liever dat het een jaartje oversloeg, maar het leukste van een verjaardag vind ik zelf niets anders dan een dag waarbij de hele familie is weer bij elkaar komt, met aangevuld vrienden en andere mensen of vage kennissen die ik ooit hebt leren kennen.

Dit jaar was het was het niet minder gezellig, zeiltje voor de regen boven ons hoofd (najah dit jaar was het een keertje weer droog)... dus hebben we voor de verandering het hout verstookt van de buren in de vuurkorf.

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1981x bekeken

geschreven door: Alexander