Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Op vakantie naar Taiwan

Taiwan
05-08-2007 | 19:48:21
Reageren

Na enige tijd voorbereiding, gaat het over 4 weken eindelijk gebeuren. Op zondag 2 september gaan wij (Dennis en ik) richting Schiphol om daar met het vliegtuig naar Taiwan te gaan.

Als eerste gaat onze reis naar Chilung, daar zal ik m'n vriendin op afstand Caroline weer ontmoeten.

De eerste paar dagen zullen we bij haar verblijven en dan laat ze ons het noorden van Taiwan zien. Sowieso met de hoofdstad Tapei in uitstek. Vervolgens zullen we nog met Caroline en haar familie naar de familie camping in Yilan gaan. Daarna gaan we toch zelf een eindje op weg, via het oosten naar Taitung City, in beide steden, dorpen of zelfs gehuchten zullen we enkele dagen verblijven en daarna zullen we een minivakantie houden in Kenting City. Dit stadje ligt in het zuiden van Taiwan.

Algemeen gezien is er in het oosten van Taiwan weinig bevolking, zo ver ik het van te voren hebben kun vinden bestaat het voornamelijk uit natuur, natuur en nog eens natuur. Het zal me niets verbazen als we daar zitten in een houten krotje en dat we vuur moeten gaan maken met stenen. In het zuiden van het land is het de bedoeling om te gaan diepzee duiken en voor de rest lekker genieten van het strand.

Tenslotte zal onze reis terug gaan naar het westen, het westen is het tegengestelde van het oosten. Dat het westen aan de andere kant van het oosten ligt dat snapt iedereen, maar als alle bevolking voornamelijk in het westen ligt snap je wel wat ik bedoel ;). In het westen zitten alle grotere steden, zoals ook Tainan City. Daar zullen we een paar dagen verblijven en het een en andere gaan zien. 

Als allerlaatste zullen we onze reis weer eindigen in Chilung, daar zullen we ons moeten voorbereiden op het afscheid met Caroline waar we weer een paar dagen mee op zullen trekken voor we terug moeten met het vliegtuig naar Nederland.

Tijdens de reis zullen we verslag blijven doen op de website, denk dat ik ook namens Dennis kan spreken. We zullen onze telefoon niet opnemen bij inkomende gesprekken en de mail lezen. We zullen nog wel de reacties lezen die op de website staan en voornamelijk genieten van onze vakantie in Taiwan ver weg aan de andere kant van de wereld.

Dennis en
Alexander Rink

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1132x bekeken

geschreven door: Alexander