Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Weekendje Disneyland Resort Parijs

Foto's
27-05-2007 | 02:43:27
Reageren

foto uit het movie park tijdens een tourHet weekendje van zondag en maandag. 25 en 26 februari jl. verbleven Denns, ik en mijn collega's van Kwantum Soesterberg in het Disneyland Resort Parijs.

 

Je kon zeggen dat het vroeg opstaan of eeh vrij laat in de nacht weg gaan was.... Als eerste richting Soesterberg om daar Charlene en Stefanie (en aanhang) op te halen en daarna met 2 auto's richting het zuiden te rijden.

Als eerste mochten we ons om half 9 melden bij Davy Crockett Ranch om ons in te checken voor de overnachting, vervolgens zijn we met allen met de auto's die behoren tot de groep vertrokken naar de attractie Disneyland. Daarna zijn we met ze allen het park ingegaan en werd iedereen de vrije loop gegeven met het gaan en staan waar iedereen ook maar heen wilde.

Space MountenAls eerste hebben wij: Marcel, Dick, Dennis, Stefan (zoon van Dick) en Esmee (dochter van Angela) een bezoekje gebracht aan de space mountain. Dennis kreeg gelijk zijn eerste vuurdoop om voor het eerste weg geschoten te worden .... in een achtbaan

En zo gingen we vandaag van de ene achtbaan naar de andere de hele dag door. Tussendoor hebben we ook nog wat andere andere bezienswaardigheden gezien.  Zoals de grotten van de Pirates Of The Caribbean, de hoofdstraat met daarin allerlei verschillende winkeltjes.

Als laatste van deze dag zijn we naar het Movie Park geweest in Disneyland, daar was vanalles te zien in de grote "factory" van Disney (het gebouw dat zo'n beetje altijd op de intro's staat van een Disney film).

een van de auto's die over de olievaten vliegtWe zijn ook met verschillende collega's naar de stuntshow geweest, waar ze lieten zien hoe ze je voor de gek hielden... Tijdens de stuntshow lieten ze verschillende stunts zien, met daarbij op het scherm de zelfde stunt met daarna ook beelden van wat je normaal niet ziet van de stunts.

Daarna was het de bedoeling om gezellig de middag af te sluiten en na een paar keertjes in de achtbaan op het Moviepark terug naar de auto te keren.... Het was inderdaad ook heel gezellig tot dat we bij de auto waren aangekomen ... daar merkte ik pas op dat ik geen sleutels meer had.

Disney toren by nightIedereen die bij mij in de auto zat, werd vervoerd door anderen, en ik ben met Dennis terug gegaan naar het park om informatie op te doen bij "Lost en found" op het park zelf, daarna zijn we nog heel even wat wezen eten en hebben we ons ook maar op laten halen door Marcel.

Terug op het Davy Crockett Ranch nog even wat wezen eten en gezorgd dat de spullen uit de auto gehaald werden en de volgende dag was ik blij dat ik mijn sleutels kon ophalen bij "Lost en found"... en ik ging weer happy en blij verder kijken op het park.

Mijn wandeling ging in blijdschap terug naar de groep, die inmiddels in het Moviepark bevonden en daar kreeg ik als eerste een aandenken en om te voorkomen dat ik nogmaals mijn sleutels zou gaan verliezen een Mickey Mouse sleutelhanger van zo 10 cm groot.

Na een paar keertjes de achtbaan gezien, hebben we nog een jah hoe noem je dat een rondleiding of een trip gemaakt langs een aantal stukken decors die gemaakt waren met verschillende effects en attributen uit films zoals The Rocks en Armageddon. Een van de grotere decors die er stonden was een stukje nagemaakt rots gebied met een oude tankwagen. Met wat special effecten lieten ze zien hoe een nagemaakte blikseminslag op de tankwagen die in de brand vloog en hoe deze geblust werd door een zee van water die van boven de bergen naar beneden onze kant op kwam.

Als einde van de rit hebben we nog een optocht bijgewoond en zijn een aantal collega's nog naar de space mountain geweest en de rest is naar de theater voorstelling geweest van de Lion King, daar hebben we nog wat gedronken met z'n allen en zijn we als afsluiting  nog wat gaan eten bij de Mac en daarna zijn we terug gegaan richting Nederland.

In het foto album staan al mijn foto's die gemaakt zijn tijdens dit weekend.

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 1105x bekeken

geschreven door: Alexander


Alex
Lid

Re: Weekendje Disneyland Resort Parijs Citeer dit bericht
avatar van Alex

Zo gouw ik lees, zou ik ook wel mee willen. Maar jammer dat ik Alexander toen nog niet kon :(

Kevichill
Lid

Re: Weekendje Disneyland Resort Parijs Citeer dit bericht
avatar van Kevichill

Ja toen kende ik hem volgens mij ook nog niet :P