Inloggen | Registreren | WuP.nu
Ga naar de startpagina van Nightking

"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"
"Als Pasen en Pinksteren
op één dag vallen"

  Welkom Gast

Rooster kerstvakantie

Kwantum
06-12-2007 | 23:01:34
Reageren

Het rooster is inmiddels bijgewerkt tot en met week 1 van het nieuwe jaar. Aangezien we het rooster van de kerstvakantie online hebben staan, vragen we je om je eigen rooster goed in de gaten te houden! (bekijk anders de printversie). Zeker nu de werktijden van vele collega's anders dan normaal.

Aangezien we in de kerstvakante zo veel mogelijk proberen om hulpkrachten extra uren te geven, hebben we nog enige plaatsen open staan.

We hebben alle open plaatsen aangegeven doormiddel van een vraagteken, maar het is natuurlijk wel zo: "wie-het-eerst komt-wie-het-eerst-maalt". Dus geef je zo spoedig mogelijk op om extra te komen werken tijdens je kerstvakantie.

Ik kan me voorstellen dat je eerst thuis met je ouders of andere familieleden moet overleggen, maar mocht je vanavond reageren bij mij, kan het  via het contact formulier op de website (aangezien ik het papieren rooster mee hebt).

De rest van de week je contact opnemen met Dick, Sanne of mij in de in de winkel en anders een e-mail sturen via webformulier van de website. We proberen iedereen zo veel mogelijk de kans te geven om extra te kunnen werken, staat er geen vraagteken achter je naam kan je het natuurlijk ook altijd proberen.

Aangezien het rooster al 11 weken via deze website word aangeboden, neem ik aan dat iedereen de mogelijkheid heeft mogen krijgen om er gebruik ervan te kunnen maken (jah en zelf Chris Bijkerk heeft INTERNET ), dus dan mag ik er zeker vanuit gaan dat niemand achteraf commetaar mag geven of klachten heeft over het rooster, uren of mededeling over de kerstvakantie!!

Alexander

 
Reageer - Print - Stuur e-mail - 819x bekeken

geschreven door: Alexander